O skok dál

Buggy si prochází obdobím, kdy tu a tam prohlásí nějaký cvik za pitomost, kterou se obtěžovat nebude. :) Za pár dní jí vadí zase něco jiného a tak stále dokola. :)

 

Zase jsme vyrazily s Buggy stopovat. Kladeče dělal děda, tudíž se vyskytly 4 lomy, z toho jeden ostrý. :) Ale i přes nepříznivý terén, počasí a množství myší si s tím Buggy krásně poradila. Na lomu je přesná, jako by snad měla mapu. :)

 

Poctivě trénujeme a pokroky jsou vidět i při cvičení venku. Buggy udělala velký pokrok v obranách a neváhala to na cvičáku předvést, sám figurant říkal, že přes kousadlo cítí ten silný stisk.

 

Pracujeme na aportu a vysílání vpřed, opakujeme klasickou sestavu poslušnosti, Buggy se při cvicích krok přede mnou pěkně srovnala, nikam se nevytáčí.

Skutečný skok kupředu jsme udělaly v chůzi u nohy a především přesnosti a očním kontaktu.

Cviky na dálku už děláme na vzdálenost sedmi metrů, cvičíme couvání u nohy, Buggy si teď oblíbila plazení. :) A to ten cvik původně vůbec nechtěla dělat. :D

Intenzivně se věnujeme obranám, jak technice zákusu, tak i tréninku odolnosti proti nápřahu. Naše snažení přináší výsledky, Buggy má plný, pevný zákus, má čím dál tím větší zájem o kousadlo – kořist, takže si ho snaží strhnout z ruky k sobě. :)

 

Posunuly jsme se o kus dál v odložení za pochodu i v dlouhodobém odložení.