Noc dvacátá devátá, den třicátý

Taťka se vracel z ranního nákupu s plnou taškou jídla. Buggy se hned za plátěným vetřelcem pustila a zakousla se. Vysvětlovat jí, ať neblbne, že jsou v tašce jogurty a pečivo k snídani, bylo zbytečné. Nehodlala se vzdát. Ale masový pamlsek je koneckonců masový pamlsek. :)

Podle předpovědi počasí nás čekalo velké vedro, tudíž jsme si s Buggy zatrénovaly hned pěkně po ránu, dokud není tím hicem umordovaná. A byl to ode mne (já vím, samochvála smrdí :D) velice chytrý tak, protože nastalo takové dusné a horké počasí, že Buggy u jídla ležela! Raději natáhla krk, než aby vstala. Ale zbaštila všechno :)

S Arnou si Buggy zase pěkně zablbla, ten můj prcík je čím dál tím odvážnější – neváhá se Arně zakousnout do chlupů – ještěže ta to ani necítí. :D

Nevím, co ty naše psí holky plánují, Buggy Arně dotáhla botu z dílny. Že by jí ukazovala úpravu, kterou s obuví provedla v minulých dnech? :)

Buggy se cítí být paní domu – a to doslova. Protože jak se naučila otevírat síť, tak leze do domu, po kterém se vesele producíruje. Člověk ji musí neustále bedlivě hlídat, Buggy stačí zlomek vteřiny a proklouzne dovnitř.

K večeru jsme se s rodiči, Buggy a naším malým kníračem vydali na procházku. Buggy si byla mnohem jistější, dělala méně intenzivních čuchacích přestávek, které obvykle trvají i dvě minuty, taky už tolik nekouká po štěkajících psech – spíš se od nich znechuceně odvrací. :D Vesele následovala svého psího společníka – nevím, jestli ho má za kamaráda, nebo v něm vidí prchající kořist. :D Zase jsme došly s Buggy o kus dál, než minule, Buggy vypadá spokojeně, vyválela se v trávě. Ani obojek jí nevadí. Nechá si ho v pohodě nandat i sundat. Vodítko občas požužlá, ale to jen tehdy, když nemá nic lepšího na práci – jakmile se po začuchání se a rozhlédnutí zase rozejde, tak toho nechá. Buggy si vesele ťapká na celou délku vodítka, nic se nebojí. Když takhle šla přede mnou a najednou ji něco zaujalo, tak nasadila svůj výstavní postoj a sledovala. V ten okamžik jsem si vzpomněla na fotku jejího táty Freda od Syrůvky – byla mu v ten moment tak neuvěřitelně podobná! :D

Horko a procházka udělaly své, takže Buggy byla ráda, že jde spát. :)