22.6. - 28.6.

S Buggy intenzivně trénujeme, některé cviky už máme hotové a jen je procvičujeme, jiné stále pilujeme, nebo se učíme nové. Snažím se jí výcvik co nejvíce zpestřit, hrát si s ní, pořádně ji pomazlit. :)

Nezapomínáme ani na vycházky, v sobotu jsme s rodiči, Buggy a  Arnou vyrazili na dvouhodinový okruh lesem a poli. Viděli jsme i srnky, holky se parádně prošly, protrénovaly jsme s Buggy přivolání a chůzi u nohy. Velmi se zlepšilo chování Buggy k ostatním psům, zase se zklidňuje, ale vše bedlivě sleduje. :)

 

V neděli se na našem cvičáku necvičilo, museli jsme ustoupit obecní akci, tak jsme si díky dědovým kontaktům zajely s Buggy zacvičit jinam. A byla jsem na to svoje čertovo kvítko moc pyšná. I v cizím prostředí, mezi jinými psy a lidmi předvedla parádní poslušnost, krásně dala vysílačku, překážku i kladinu. Poprala se i s aportem. Jen příliš strmé áčko, které nešlo upravit, jsme vynechaly.

Pěkně revírovala, jen u vyštěkávání byla opatrnější a nejprve tiše čekala, co figurant udělá. Kousání bylo naprosto parádní, Buggy se i proletěla vzduchem. :)

 

V něděli, 28.6., to byl rok, co jsme s Buggy spolu. Buggy dospívá, je to už velká holka. Za tu dobu jsme udělaly obrovský kus práce a vytvořily super tým. Rok jsem psala zápisky z našeho života. Je to náročné, takže po deníčku a týdeníčku nastoupí zápisníček, který bude zaznamenávat zážitky, události a úspěchy. :)